maanantai 2. huhtikuuta 2018

Meidän tarina kosinnasta häiden suunnitteluun

Moikka ihanat!💋

Täällä on vietetty pääsiäistä rennoissa merkeissä rakkaan kanssa. Lauantai-iltana meillä oli myös kavereita viettämässä iltaa; juttelimme, napostelimme ja pelasimme aliasta. Oli todella mukava ilta ja kiva pitkästä aikaa nähdä yhteisiä kavereitamme, joiden kanssa vietimme paljon aikaa suhteemme alkuaikoina. Pääsiäinen on toiminut kivana pienenä lomana, ja parasta on ollut iltaisin käpertyä rakkaani kainaloon. 

Olen kirjoittanut blogiini viime vuoden lokakuussa tärkeästä tapahtumasta eli kihloistamme. Pääset katsomaan postauksen tästä. Todella pian kihlautumisen jälkeen aloimme puhumaan naimisiin menosta tai no oikeastaanhan minä puhuin ja Pasi myötäili. Aluksi hän myös hieman joutui toppuuttelemaan minua, koska puhuin lähes päivittäin tai ainakin viikoittain häistä. Lopulta hössötykseni tuotti tulosta ja sovimme menevämme seuraavana kesänä naimisiin. Olenkin tästä aiheesta jo jonkin verran videoissani puhunut ja esimerkiksi Tampereen häämessuilta kuvasin videota.Olen pienestä tytöstä asti haaveillut omista häistä ja tiennyt aina meneväni naimisiin ja vielä mielellään melko nuorena. Pitkään nuorempana ajattelin olevani naimisissa jo alle 20-vuotiaana ja saavani ensimmäisen lapsenkin jo parikymppisenä, mutta nyt tällä hetkellä tämä ”aikataulu” ei tunnu kovin realistiselta. Minusta tuntuu, että olen juuri nyt oikeassa iässä mennä naimisiin ja sitten jossakin vaiheessa perustaa perhettä.


Meillähän tuo kosinta ei tullut mitenkään yllätyksenä, vaan kihloihinkin menemisestä olimme jutelleet jo pidemmän aikaa. Kesällä 2017 kävimme synttäreideni kunniaksi katsomassa kihlasormuksia ja KAPPAS sillä samalla reissulla jo ostimmekin sormukset. Tässä tulee myös vinkkivitonen: jos haluatte säilyttää jännityksen ja olla yllättyneitä kosinnasta, niin älkää ostako sormuksia etukäteen yhdessä! No, emme kuitenkaan menneet silloin kesällä kihloihin, vaan Pasi halusi joka tapauksessa kosia minua perinteisesti. Hän siis otti sormukset hoivaansa ja minä näin ne seuraavan kerran 13.10.2018, kun Pasi polvistui eteeni laivan kannella. Ja voitte mielessänne kuvitella tämän romanttisen hetken auringonlaskun kera, mutta todellisuudessahan oli todella pimeää, märkää ja aivan järkyttävän kylmä tuuli, mutta mielikuvat pelastavat kaiken! 😂


Kohta olemme siis olleet jo puoli vuotta kihloissa ja tällä hetkellä hääsuunnittelut ja -valmistelut ovat täydessä tohinassa. Menemme tosiaan tänä kesänä naimisiin omalla kotipaikkakunnallamme tutussa ihanassa kirkossa ja juhlapaikassa. Aika menee todella vauhdilla, vaikka vielä tulee usein ajateltua, että kyllähän tässä ehtii, mutta lopulta se paniikki varmasti iskee. Minulla on aivan mahtavat kaasot, joiden avusta olen todella kiitollinen. Olemme jo tehneet muun muassa kutsukortit valmiiksi ja toukokuussa tapaamme jälleen ja silloin jatkamme koristeluiden tekemistä. On aivan ihanaa suunnitella omia häitä ja toisaalta jopa haikeaa ajatella, että kohta kaikki tämä on ohi.


Idea tähän postaukseen tuli siitä, että eilen ostimme (tai siis kävin itse hakemassa aivan extempore) minulle vihkisormuksen. Olen heti kihlautumisen jälkeen selaillut vihkisormuksia ja oikeastaan heti alusta alkaen minulla on ollut kaksi vaihtoehtoa, joiden välillä olen pompotellut. Nyt lopulta eilen tein sen valinnan ja päädyin yllättäen siihen yksilöön, jonka luulin olevan kakkosvaihtoehto. Ihanaa kuitenkin, että nyt löytyi juuri minulle sopiva sormus, jota kelpaa katsella sormessa koko loppuelämän ajan.

Kuvassa kihlasormukseni.

Odotan innolla ja jännityksellä tuota suurta päiväämme! Tiedän, että varmasti tulen stressaamaan muutama viikko ennen häitä todella paljon, mutta yritän jo nyt tsempata itseäni siihen ja lievittää näin stressiä. Myös se helpottaa, että mahdollisimman paljon tekee asioita valmiiksi hyvissä ajoin. Tiedän, että kaikki tulee menemään hyvin ja päivästä tulee ikimuistoinen, eikä myöskään kaiken tarvitse olla täydellistä, enkä sitä edes tavoittelekaan. Haluan vain, että häät ovat meidän näköisemme, ja että me sekä vieraat pystyvät nauttimaan päivästä. 💕


Blogiin on tulossa varmasti vielä myöhemmin lisää häähömpötystä. Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!   ♥jepa

*Kaikki kuvat ovat minun ottamia ja liittyvät jotenkin tuleviin häihimme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!